Megint itt az iskola!

Van, aki  “Végre…”, van, aki “Jaj…” szavakkal kezdi a beszélgetést az iskoláról. Akár így, akár úgy az iskola menthetetlenül közeledik. Már csak napok választják el a gyerekeket az iskolapadtól. Tanárok, diákok ezrei kezdik el az új tanévet.

A szülők számára is sok fejtörést okoz az iskola, a boltokban a polcokról napról napra egyre inkább fogynak az iskolaszerek.

Természetesen a képzőművészeket, hobbi alkotókat sem hagyja hidegen ez az esemény. Ők is elkészítik termékeiket, melyek – bár kissé drágábban- de ötletekkel tele, boldogságot, vidámságot csalnak a gyerekek arcára.

Judit Balint’s Handicrafts boltjában is megjelentek már az iskolakezdés termékei: különleges füzetek, noteszek, órarendek, stb.

Love füzet 1

Különösen nagy esemény az iskolakezdés az első osztályos kis diákok számára. Ők vegyes érzelmekkel ülnek be a padokba, izgatottan várják, hogy elkezdhessék több évig tartó iskolai tanulmányaikat. Sok szülő számára jelent gondot, hogy gyermeke nem szeretne iskolába menni. Ennek lehet az az oka, hogy a testvére, aki még kicsi, otthon maradhat az édesanyával. Emlékszem a saját gyermekemre, aki egy teljes hónapon keresztül, minden nap sírva ment el az iskolába, és nem akart ott maradni, mert a testvére, aki éppen akkor született, otthon lehetett velem. Nagyon nehéz időszak volt, de türelemmel és figyelemmel legyőztük a nehézségeket.

Ezeknek a kis diákoknak készítettem egy interaktív scrapbook albumot, melyben elrejthetik érzelmeiket, vágyaikat, észrevételeiket, sőt fényképeket is ragaszthatnak bele az első iskolai élményekről.

10 oldalas album iskolakezdőknek 1 10 oldalas album iskolakezdőknek 5a 10 oldalas album iskolakezdőknek 5b 10 oldalas album iskolakezdőknek 5e 10 oldalas album iskolakezdőknek 5f 10 oldalas album iskolakezdőknek 5g 10 oldalas album iskolakezdőknek 6h 10 oldalas album iskolakezdőknek 7b 10 oldalas album iskolakezdőknek 8c

 

Füzeteink  teljes mértékben kézzel készültek, varrottak, mely szépségük és különlegességük mellett  időtállóbbá is teszi őket. Füzeteinket hagyományos vagy kopt- fűzéssel készítjük. A  kopt fűzés lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kinyithassuk a füzetet, mely kényelmesebb írást biztosít.

Pókos kopt füzet 7 angol kopt füzet színes belsővel 5

 

Gorjuss füzet barna 3 Csizmás Kandúr füzet 2 Gorjuss füzetcsomag 3

Legújabb iskolai termékeink az órarendek, melyeket különböző színben, mintával, méretben készítjük.

Gorjuss órarend csomag 9 Gorjuss órarend csomag 2 Gorjuss órarend csomag 5 Gorjuss órarend csomag 7

 

Ha szeretnéd a terméket megvásárolni, küldj üzenetet a juditzsuzsanna66 (kukac) hotmail (pont) com email címre.

 

Kezdd az iskolát velünk!

Vélemény, hozzászólás?