Magamról

Judit

Bálint Judit vagyok. Bár eredeti foglalkozásom nyelvtanár, több nyelven is beszélek, napjaim nagy részét mostanában annak szentelhetem, amit igazán szeretek: az alkotásnak. Mint egy igazi ” Mérleg- jegy szülötte” imádom a művészetet úgy, ahogy van, és magam is részt veszek alkotási folyamatában. Szeretek verseket, könyveket olvasni, zenét hallgatni, varrni és “papírkodni” minden mennyiségben.

Általában egy- egy hirtelen ötlettől vezérelve belevágok egy teljesen új, ismeretlen dologba, és teljes erőmmel csak erre a dologra koncentrálok, mindaddig, míg maradandót nem alkotok benne. Ily módon tanultam meg teljesen egyedül felső fokú szinten spanyol nyelven, amit ma már magam is tanítok, és ily módon vágtam bele a varrásba és a papírművészetbe  is.

Elvarázsol az anyagok világa, selymességük, szépségük, sokszínűségük, mely újabb és újabb világot idéz fel számomra. Az anyag szépsége indítja el a fantáziámat, és viszi a kezem a végcél felé, amely kétségtelenül egy gyönyörű kézimunkában realizálódik.

A ” varrónőnek” az anyag olyan, mint a költőnek a szó, melyek összekapcsolása új világot teremt magába rejtve alkotója minden érzését és vágyát.

Nem félek az úl dolgoktól, hiszem, hogy minden csak elhatározás és kitartás kérdése. Ha hiszel magadban és abban, hogy amit csinálsz az értékes és jó, akkor képes leszel ugyanezt elhittetni a világgal is. A siker kapujához sokan eljutnak, de mégsem lépik azt át, mert megijednek az ismeretlentől vagy egyszerűen az utolsó percben feladják.

Sikered értéke nem abban rejlik, hogy milyen gyorsan jutsz el a célhoz, hanem abban, hogy az út során hányszor voltál képes felállni, még akkor is, ha minden elbukás után más emberként keltél fel. A kudarcok legyőzése vezet el a sikerhez.

Kívánom, hogy te is juss el a megálmodott sikeredhez!

Vélemény, hozzászólás?