Leltár a gyerekszoba ruhásszekrényében

Bár még a tél most mutatja ki foga fehérjét, a gondos anyák már azon gondolkodnak, hogy ideje átvizsgálni lányuk ruhatárát, elajándékozni vagy félretenni a kisebb darabokat és beszerezni az új, trendi kisruhákat. A jó idő közeledtével, lekerülnek a vastag kabátok, kivirulnak a kilsányok is, mint ahogy a virágok. Előtérbe kerülnek a szoknyák, blúzok, pólók, vékonyabb kabátok és a kardigán. Vidámabb színek és minták után kutatunk.  Színekben előtérbe kerülnek a rózsaszín és árnyalatai, a beige, a sárga, a halványkék, mintákban pedig a virágok, állatkák, az absztrakt minták és természetesen nem maradhatnak el a pöttyök sem.

baris ruha 24 hó 1

A ruhák közül tavasszal igen kedveltek a kertész- vagy kantáros ruhák, melyek alá blúzt vagy pólót adhatunk a gyermekre, A hosszú vagy 3/4-es ujjú A- vonalú ruhák, melyek igazán kényelmesek a gyerekeknek, a fodros szoknyák, nadrágok és minden, ami trendi, de ugyanakkor kényelmes viselet is otthonra vagy az óvodában, iskolában.

blúz és szövet ruha 1 hippi nadrág 24 hónap 5 kifordítható ruha 12-18 hó 1

Nagyon szeretjük, ha valami különlegessé teszi az egyébként, egyszerűbb szabású ruhát, például egy érdekes gallér, vagy egy berakás az elején, vagy egy masni, fodor díszítésként. Kutatunk a különleges anyagok után, csakúgy mint a különleges varrási technikák után is.

kék nagygalléros ruha 12-18 hó 1 baglyos ruha 6 blue pleated 3

Sok édesanya veszi elő tél végén a sarokba állított varrógépet, hogy elkészítse családja tavaszi- nyári ruhakollekcióját. Ha te is közéjük tartozol, ajánlok neked 4  oldalt, ahonnan ingyen tölthetsz le szabásmintát, sőt még a megvarrásában is segítenek neked.

Ne felejtsd el minden oldalon elolvasni a felhasználási szabályokat, lehetőségeket!

1. RETRO RUHA  5 éves kilsányoknak ( az oldal spanyol és angol nyelvű)

retro ruha

2. Hosszú ujjú kislányruha ( az oldal angol nyelvű)

hosszú ujjú

3. Különleges RAKOTT betétes kislányruha ( angol nyelvű oldal)

rakott betétes

4. Péter Pán gallérú VINTAGE kislányblúz ( az oldal angol nyelvű)

top

Ha esetleg szívesen áldozol pénzt is a szabásmintára, mert jobban szereted a többméretű szabásmintákat és a részletesebb magyarázatokat, akkor figyelmedbe ajánlom az egyik kedvenc alkotómat, akinek a szabásmintái igazán szuperek. ( angol nyelvű szabásminták). A szabásminták .pdf formátumúak, így nem kell szállítási költséget fizetned.

Az ő szabásmintája alapján készítettem legújabb, baglyos polár kislánykabátomat.

baglyos kabát 1

Az alkotó boltjába ide kattintva juthatsz el!

Jó varrogatást mindenkinek!

 

Vélemény, hozzászólás?