Köszöntelek az oldalamon

 

Helló, Világ!

Kedves Látogató!

Azért készítettem ezt az oldalt, hogy saját szemeddel lásd, hogy káosz- világunkban is vannak dolgok, melyek kellemes, szép pillanatokat hoznak számodra. Csak meg kell találnunk a világnak azon sarkait, ahol nincs hajtás, stressz, ármánykodás, ahol egy meleg tea vagy kávé kortyolgatása közben új világokat fedezhetünk fel, és magunk is új világot alkothatunk. Maradandót a semmiből. Minden művész inspirálója az alkotás öröme, létrehozni valamit, azzal a céllal, hogy mások gyönyörködjenek benne. Többszörösen igaz ez a kézzel készített dolgokra, amelyek minden egyes részlete alkotójuk érzelemvilágáról, fantáziájáról és a mávészet iránti alázatáról tanúskodik.

Sétálva az én világomban, felfedezheted a világ azon pontjait, ahol megállva- hacsak egy pillanatra is, de – elfelejtkezhetsz a mindennapi gondjaidról, relaxálhatsz és erőt meríthetsz a holnaphoz. Miért ne lépnél be? Győződj meg saját szemeddel arról, hogy a művészet ereje hatalmas, és a művész igenis varázsló, aki nap mint nap újabb és újabb varázslatos világokat húz elő a kalapjából.

Fedezd fel a kézimunkák szépségét és értékét! Lásd, hogy napjainkban miért térnek vissza az emberek a kézzel készített termékekhez, miért űzik nagyszüleik imádott és nagyrabecsült tevékenységeit.

Minden termék egy saját világot tár elénk színvilágával, színei harmóniájával vagy éppen disszonanciájával, hagyományos vagy modern motívumaival, vagy azok keverésével, és azzal a tartalommal, amelyet közvetítenek a nézőik számára.

Nyújtsd a kezed és engedd, hogy végigvezesselek a világomban! Élvezd annak minden egyes percét!

Köszönettel,

Bálint Judit

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?