Klasszikus mesék egy modern világban

 

Azt mondják, aki nem szereti a meséket, nem érti igazán a világ lényegét. A mesék álmaink kivetítései, egy világ, ahol minden megtörténhet, ahol hősök lehetünk, meghódíthatjuk a világot, felhőtlenül boldogok lehetünk. Ahol nem kell elrejtenünk az érzelmeinket, ahol az igazság győz, ahol a barát tényleg barát, ahol valódi énünket adhatjuk álarcok nélkül.

A mese világában erősnek, szépnek érezzük magunkat, olyannak, aki mindenre képes. Ki ne vágyna erre? Ma már nagyon sok művész, dalszerzők, rendezők, nyúlnak a meséhez, mint téma, átnyújtva nekünk azt a világot, ahol pár percig, egy-két óráig mi lehetünk a világ megmentői, a gyerekek kedvencei.

Valójában klasszikus mesetémák ezek egy modern világban. Az alapot azok a mesék adják, melyeket nagyszüleink, szüleink hallottak szüleiktől és adták tovább nekünk. A mese világa szélesíti képzelőerőnket, simogatja a lelkünket és természetesen helyreállítja az értékrendet a lelkünkben.

A mesék engem is több esetben inspiráltak, egy gyönyörű dal, egy aranyos mesefilm, mely arra ösztönzött, hogy munkáimba becsempésszem ezt a világot. Így készült egyik kedvenc albumom, mely 5 népszerű, klasszikus mese köré épül, de természetesen a mai, modern világunkban.

Az albumba beépítettem mindent, amit a mese jelent nekem, és amit jelenthet Neked és a gyermekednek, akinek fotói gyönyörű, méltó környezetbe kerülhetnek. Aki, ha ideig- óráig is, de hős lehet egy hősöket kedvelő világban.

Ha szeretnéd a terméket megvásárolni, küldj üzenetet a juditzsuzsanna66 (kukac) hotmail (pont) com email címre.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?