Karácsonyi ötletek

Már megint itt vagyunk. Fogaskerekekként kattog az agyunk, mit, hol, mennyiért vásároljunk ajándékot a szeretteinknek. Ha van egy kis időd, elszántságod és kitartásod, megkönnyítheted a dolgod, és Te magad is készíthetsz ajándékokat vagy azokat kísérő kártyákat, képeslapokat.

Ha ügyesek a kezeid, szeretsz hajtogatni, akkor neked ajánlom ezt az oldalt, ahol aranyos, télapóval hajtogatott és díszített ajándékkártyákat készíthetsz. Az ajándékozás nagyon jó dolog, és jelentősen növelheted az ajándék átnyújtásának az örömét azzal, ha egy a Te általad készített dolog is megtalálható rajta. Legyen az csak egy kicsi ajándékkártya vagy egy képeslap, biztosan megdobogtatja a szeretted szívét.

Az ajándékkártyák több funkciósak: egyrészt a díszítés részei, színben, motívumban mindig harmonizálnak az alkalommal, másrészt lehetőséget adnak arra, hogy egy- két szót, nevet, dátumot ráírhass, és még személyesebbé tehesd az ajándékodat. Az ajándékkártyákat felkötheted vagy felragaszthatod az ajándékra.

ajándékkártyák 1 karácsonyi ajándék kártyák 1

Az ünnephez közeledve szeretjük a környezetünket is ünnepi díszbe öltöztetni. Szeretünk az ajtóra karácsonyi díszt tenni, koszorút, patchwork ajtódíszt, stb. Az alábbi oldalon megtanulhatod, hogyan készíts különleges ajtódíszt gyorsan és egyszerűen.

 

 

IMG_1236.jpg3

 

Ha szereted a karácsonyi dekorációt, készíthetsz karácsonyi “shadow box”-ot is. Elhelyezhetsz benne kisebb tárgyakat, kincseket, fotókat, felakaszthatod a falra vagy készítheted ajándékba szerettednek elrejtve a fa alatt.

A “shadow-box”-ok nemcsak egyszerű díszei a lakásnak, de az emlékek őrzői is. Olyanok mint a fotóalbumok, csak 3D formában, ami azt jelenti, hogy számodra fontos tárgyakat, emlékeket is elrejthetsz bennük. Ügyességet, kreatívistást igényelnek, bár ma már számos helyen megvásárolhatod magát a dobozt, és neked már csak fel kell díszítened azt.

Hogyan? Erre láthatsz példát ezen az oldalon.

 

karácsonyi dobozka 9

 

Légy bátor, merj belevágni és készíts Te magad karácsonyi ajándékokat szeretteidnek, barátaidnak!

 

Vélemény, hozzászólás?