Karácsonyi készülődés

lépcsős karácsonyi képeslap 8

Már a célegyenesbe értünk, bő egy hónap van hátra  a karácsonyi ünnepekig. Már senki sem tagadhatja, hogy gondolatai az ajándékozás és az ünnepi készülődés körül járnak. Bár vannak, akik egész évben erre az ünnepre gyűjtenek, hogy nagyobb értékű ajándékkal lepjék meg szeretteiket, mások nem tehetik ezt meg, és inkább személyesebb ajándékon gondolkodnak. Számukra a legjobb ajándék a kézzel készült ajándék lehet.

Szerencsére napjainkban ismét egyre nagyobb szerephez jut a kézművesség, egyre többen használják ki kreativításukat, és készítenek saját maguk ajándékokat. Legyen az egy nagyon szép patchwork párna vagy egy asztali futó, egy decoupage- zsal készült dobozka vagy egy saját tervezésű és kivitelezésű képeslap. A cél mindegyiknél ugyanaz átadni mindazt a szeretetet, amelyet az ajándékok elkészítése során érzünk.

A kézzel készült ajándékok legnagyobb erénye, hogy szívből- szívvel készülnek. Ezért lehetnek tökéletes ajándékok a szeretet ünnepén. Egy félrevarrott sor vagy egy nem egyenes vágás a papíron bizonyítja mindazt az érzelmi töltetet, amellyel az adott ajándék készült. Az ajándékozó célja nem a tökéletesség, hanem a személyes érzelem kifejezése, a hála, a szeretet, az elismerés közvetítése.

Ha te is szeretnél kézzel készített képeslapokat átnyújtani szeretteidnek, de nincs elég bátorságod belevágni az elképzeléseid megvalósításába, akkor látogass el boltunkba, ahol szebbnél szebb karácsonyi képeslapok, ajándék átadó borítékok, ajándék táskák és ajándék dobozok között válogathatsz az egész család számára.

Ha te magad szeretnél készíteni ajándékot a szeretteidnek, látogasd mindennap a blogomat, mert pár napon belül megmutatom, hogyan készíts karácsonyi képeslapokat.

Addig is gyűjtsd az ötleteidet és az inspirációkat!

Vélemény, hozzászólás?