Hogyan tedd személyessé a karácsonyi ajándékodat?

Igen aktuális kérdés ebben az időszakban a karácsonyi ajándék kérdése. Mit? Mennyiért? Honnan? Szeretnénk ezekre a kérdésekre a számunkra legideálisabb választ kapni, ” Valami egyedit, személyeset, kedvező áron, lehetőleg a legkevesebb bolti sorbanállással”. Ebben a bejegyzésemben nyilvánvalóan nem konkrét dolgokat fogok ajánlani, hiszen minden ember másra vágyik, mást szeretne, inkább azt mutatom meg, hogyan teheted az ajándékodat személyesebbé, egyedibbé néhány egyszerű trükk segítségével.

A válaszom pedig a csomagolásban rejlik. Személyes, mert az ajándékozott fél kedvenceivel díszítheted fel ( virágok, gyöngyök, masnik, gombok), egyedi mert te magad válogatod össze az anyagokat és te magad készíted el szívvel- lélekkel, szeretettel. Nincs szükséged sok anyagra, kellékre, hogy gyönyörű csomagolást készíts a karácsonyi ajándékodnak. Kereshetsz a lakásban néhány gombot, selyemszalagot, fonalat, kartont vagy kisebb baba- és állatfigurákat. Ha esetleg nincs ilyen az otthonodban, csekély összegért szert tehetsz ezekre a boltokban. Aztán már csak a kreativításodra, fantáziádra van bízva, hogy milyen csomagolást készítesz az ajándékodnak.

ajándékdoboz hóember 3

Én néhány ismerősömnek csokoládét vásároltam karácsonyra, melyekhez magam készítettem ajándékdobozt. Natúr kartont, pöttyös és csíkos scrapbook papírt használtam a dobozok elkészítéséhez, valamint átlátszó fóliát, melyet beépítettem a doboz tetejébe mintegy ablakot, melyen át belátunk a doboz belsejébe, és még érdekesebbé, izgalmasabbá tehetjük az ajándékozást. Díszítésként selyemszalagot, fa pillangó gombokat, papírvirágokat és kislányfigurát használtam.

ajándékdoboz kék 1 ajándékdoboz piros 1

Ha nincs lehetőséged az ajándékdoboz elkészítésére, akkor vegyél a boltban egy egyszerű ajándékdobozt, és a lakásban fellelhető dolgokkal: gombok, fonal, szalag tedd egyedivé a boltban vásárolt dobozt. Írhatsz rá nevet, üzenetet, bármit, amellyel örömet és boldogságot csalhatsz az ajándékozott arcára.

Ne félj az ismeretlentől, légy kreatív!

Jó munkát!

Vélemény, hozzászólás?