Egyediség és elegancia az idei esküvői trend

A  nyár az esküvők szezonja. Szinte nincs olyan család, aki ne lenne hivatalos egy esküvőre. A nyári esküvőkre már elkezdődtek az előkészületek. Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az egyediség, a különlegesség. Mi is tehetné egyedibbé az esküvőt egy különleges esküvői ruhánál vagy egy különleges díszítésnél. Az egyediség. különlegesség szimbólumai lehetnek a kézzel készült termékek. Nincs két egyforma darab, még ha csak kis mértékben is, de mindegyik más.

Az online kézműves boltokban is a legnépszerűbb termékek közé tartoznak az esküvői kellékek, ajándékok. Az alkotók mindenféle anyagot felhasználnak termékeikhez, igazán széppé pedig azok válnak, ahol a különböző anyagokat kombinálják, természetesen az ízlés határain belül.  Egy gyönyörű fejdísz gyöngyökkel, ékkövekkel, vagy egy szép esküvői ékszeregyüttes nagyban növeli a ruha szépségét, de ma már sokan e kézműves boltokban rendelik meg esküvői gyűrűjeiket is.

A papírok sem maradhatnak ki az esküvői rohamból. Gyönyörű meghívókat, ültetőkártyákat, esküvői fotóalbumokat és vendégkönyveket kínálnak a készítők.  Náluk is az egyediség, a különlegesség a cél az elegancia,  az ünnepélyesség mellett. Ráadásul egy nagyon szép fotóalbum vagy vendégkönyv évtizedeken keresztül őrizni fogja életünk egyik legfontosabb eseményének  legemlékezetesebb pillanatait.

esküvői fotóalbum 14 oldalas 34

A klasszikus színösszeállítás ( fekete- fehér) mellett a különleges oldaldíszítések, hajtogatások teszik igazán trendivé, egyedivé ezeket az albumokat, Ma már nemcsak fotókat, de egyéb emlékeket, üdvözlő lapokat, jókívánságokat, ajándékkártyákat is meg tudunk őrizni ezekben az albumokban.

esküvői album 2 -6 esküvői album 2 -8

esküvői album 2 -15 esküvői fotóalbum 14 oldalas 25

A vendégkönyvek sem egyszerű fehér lapos füzetek. Igazi művészi munkák, melyekben a jókívánságok, kedves üzenetek mellett a vidám pillanatok képei , fotói is helyet kapnak, csakúgy, mint egy- egy üdvözlő- vagy ajándékkártya.

vendégkönyv 5 vendégkönyv 9 vendégkönyv 13 vendégkönyv 19

Ha te is hivatalos vagy esküvőre, látogass el boltunkba, ahol igazán egyedi ajándék- vagy pénzátadó borítékok, ál- könyvek, esküvői fotóalbumok és vendégkönyvek között válogathatsz. Tedd emlékezetessé az ajándékozás pillanatát a Judit Balint’s Handicrafts egyedi, teljes mértékben kézzel készült termékeivel.

 

Vélemény, hozzászólás?