Családi emlékeink – interaktív scrapbook album videótutorialok

Sok családi fotód van és szeretnéd egy albumba rendezni azokat? Akkor ez a scrapbook album Neked készül.

A scrapbook albumok egyre elterjedtebbek a fotók és naplóírás szerelmesei között. Egyediek, boltban nem vásárolhatjuk meg őket, 100 % -ban kézművesek, minden oldaluk a készítő fantáziavilágát tükrözi, amellett, hogy teljes mértékben személyre szabottak. Az ötleteknek csak a képzelet világa szab határt, igazi kalandtúrák, melyek felfedezésre várnak. Minden zeg-zuga egy – egy  rejtély, ahova bekukkantva egy- egy családi emlék, élmény elevenedik meg a múltból. Szinte filmszerűen élheted át az elmúlt pillanatokat, élményeket az album lapozgatása közben köszönhetően az interaktív elemeknek. Az album minden oldala a családi szeretetről mesél. Gyönyörű scrap papírok, kártyák és fotókeretek között őrizheted meg családod legszebb pillanatainak emlékét.

Ha vágysz egy ehhez hasonló albumra és szeretnéd saját magad elkészíteni, akkor iratkozz fel legújabb videósorozatomra, melynek 8 videója segít neked az album elkészítésében. Minden lépést bemutatok a videókban az album elkészítéséhez A-Z-ig. Megtanulhatod elkészíteni a borítót, a belső oldalakat, a belső oldalakon elhelyezni az egyes interaktív elemeket, pontos méretekkel. Tippeket, ötleteket adok, hogyan használd az egyes eszközöket, amelyek segítenek neked az album díszítésében és ahhoz is, hogyan teheted személyessé az albumot az adataiddal, idézeteiddel, stb.

A videókat 7 egymást követő héten küldöm el neked, ami azt jelenti, hogy nem kell kapkodnod, folyamatosan készítheted velem az albumot, hiszen minden új videóra van legalább egy heted.

A videósorozat az alábbi videókat tartalmazza:

1-6. Az  album belső oldalainak a készítése, díszítése: minden oldal elkészítését egyenként mutatom be, a hozzájuk tartozó szükséges anyagokkal, eszközökkel,  interaktív elemek elkészítésével, pontos méretekkel, papírválasztási tipekkel, eszközhasználati lehetőségekkel. Tippeket adok arra is, hol szerezhetők be az egyes eszközök, díszítő elemek. Segítek abban, hogyan szabhatod személyre az egyes oldalakat, hogyan helyezheted el a fotókat, és hogyan készítheted el az oldalt az elhelyezni kívánt fotók számának függvényében. Ehhez idomulva, milyen interaktív elemet érdemes választani, stb.

7. videó: az album borítójának elkészítése papír és/vagy pamutvászon anyaggal és/vagy selyemszalag megkötővel. Bemutatom, milyen anyagokat érdemes használni az album borítójához, milyen eszközökkel teheted egyszerűbbé annak elkészítését, hogyan készíthetünk tökéletes sarkokat. Megtanulhatod, hogyan készítsd el az album belső gerincét, amelyre a belső oldalakat helyezheted el. Tippeket, ötleteket adok arra, hogyan tedd hosszú életűvé az albumodat.

8. videó: az album borítójának díszítése kartonfedés esetén. Bemutatom, milyen díszítő elemekkel teheted gyönyörűvé az album borítóját, milyen feliratokat helyezhetsz el rajta, milyen egyéb záróelemekkel láthatod el az albumot. Hogyan készíthetsz magad díszítő elemeket: kivágatokat, virágokat, feliratokat.

Ha a videók témái felkeltették a figyelmedet iratkozz fel legújabb videósorozatomra, melynek ára kevesebb mint egy ehhez hasonló interaktív scrapbook album ára, ráadásul, elsajátítva az album készítésének a lépéseit, készíthetsz albumot a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek bármilyen ünnepi alkalomra. Igazi, személyre szabott egyedi, kézműves ajándékkal lepheted meg őket.

A feliratkozás menete:

A tanfolyamra való feliratkozáshoz töltsd ki az alábbi űrlapot, majd igazold vissza a feliratkozási szándékodat. Amennyiben az általam küldött visszaigazolási emailt nem látod a Beérkezett mappádban, kérlek, nézd meg a Levélszemét mappádat, lehet, oda került. Jelöld meg az általam küldött leveleket biztonságos levelekként, hogy a továbbiakban minden levelemet megkapj. A visszaigazolás után emailben írom meg neked a további teendőket. A kurzusra január 31-ig lehet jelentkezni, és azok vehetnek részt rajta, akik január 31-ig befizetik a kurzus teljes díját.

Ha nem kapod meg a megerősítő emailemet, kérlek jelezd nekem az info.juditbalint.handicrafts(kukac) gmail.com email címen.

A videósorozat videóit február első hetében kezdem el küldeni az általad megadott email-címre heti rendszerességgel, minden héten szerdán. A kurzus ideje alatt, ha nehézséged támad vagy elakadsz, szívesen segítek neked a levélben megadott elérhetőségeken. A kurzus befejeztével munkádról küldött képedet szívesen megosztom a facebook fanpage-men, hogy mások is megcsodálhassák azt.

Az általatok készített munkákból a legszebbnek, legötletesebbnek, legkülönlegesebbnek ítélt album készítője számára 5000 Ft értékben ajándékot adunk át, melynek miléte legyen még meglepetés.

A tanfolyamhoz egy bónusz videót is kapsz, melyben egy pop- up elem elkészítését mutatom be, melyet az albumod elkészítésében is felhasználhatsz.

Mindezek tudatában már biztosan kiváncsi vagy a videósorozatom árára. A 8+1 részletes videó és a lehetséges 5000 Ft értékű ajándék, melyet a munkáddal elnyerhetsz ára 17 790 Ft egyszeri díj, mely bizton állíthatom, hogy megtérül az egyedi, kézműves interaktív scrapbook albumod elkészítése után.
A kurzusra az alábbi  feliratkozási forma kitöltésével íratkozhatsz fel:

Kérlek, vedd figyelembe,  mivel digitális terméket kapsz, ezért a befizetett összeget nem áll módunkban visszautalni!

Köszönöm a megértésedet.

Remélem, hogy Téged is a csapatomban köszönthetlek.

Iratkozz fel és alkoss velem maradandó értékeket!

Ha szeretnél megismerkedni a termékeimmel, látogass el a webáruházamba IDE kattintva!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?