Családi emlékeink – interaktív scrapbook album videótutorialok

Sok családi fotód van és szeretnéd egy albumba rendezni azokat? Akkor ez a scrapbook album Neked készül.

 

A scrapbook albumok egyre elterjedtebbek a fotók és naplóírás szerelmesei között. Egyediek, boltban nem vásárolhatjuk meg őket, 100 % -ban kézművesek, minden oldaluk a készítő fantáziavilágát tükrözi, amellett, hogy teljes mértékben személyre szabottak. Az ötleteknek csak a képzelet világa szab határt, igazi kalandtúrák, melyek felfedezésre várnak. Minden zeg-zuga egy – egy  rejtély, ahova bekukkantva egy- egy családi emlék, élmény elevenedik meg a múltból. Szinte filmszerűen élheted át az elmúlt pillanatokat, élményeket az album lapozgatása közben köszönhetően az interaktív elemeknek. Az album minden oldala a családi szeretetről mesél. Gyönyörű scrap papírok, kártyák és fotókeretek között őrizheted meg családod legszebb pillanatainak emlékét.

Ha vágysz egy ehhez hasonló albumra és szeretnéd saját magad elkészíteni, akkor iratkozz fel legújabb videósorozatomra, melynek 12 videója segít neked az album elkészítésében. Minden lépést bemutatok a videókban az album elkészítéséhez A-Z-ig. Megtanulhatod elkészíteni a keménytáblás borítót, a belső oldalakat, a belső oldalakon elhelyezni az egyes interaktív elemeket, pontos méretekkel. Tippeket, ötleteket adok, hogyan használd az egyes eszközöket, amelyek segítenek neked az album díszítésében és ahhoz is, hogyan teheted személyessé az albumot az adataiddal, idézeteiddel, stb.

A videókat kérheted heti lebontásban 7 egymást követő héten vagy kérheted egyben az összes videót. Mindkét esetben a vásárlás és a fizetés után 24 órán belül küldöm a linkeket a videók megtekintéséhez.

A videósorozat az alábbi videókat tartalmazza:

1-10. Az  album belső oldalainak a készítése, díszítése: minden oldal elkészítését egyenként mutatom be, a hozzájuk tartozó szükséges anyagokkal, eszközökkel,  interaktív elemek elkészítésével, pontos méretekkel, papírválasztási tipekkel, eszközhasználati lehetőségekkel. Tippeket adok arra is, hol szerezhetők be az egyes eszközök, díszítő elemek. Segítek abban, hogyan szabhatod személyre az egyes oldalakat, hogyan helyezheted el a fotókat, és hogyan készítheted el az oldalt az elhelyezni kívánt fotók számának függvényében. Ehhez idomulva, milyen interaktív elemet érdemes választani, stb.

11 . videó: az album keménytáblás borítójának elkészítése papír fedéssel és  selyemszalag megkötővel. Bemutatom, milyen anyagokat érdemes használni az album borítójához, milyen eszközökkel teheted egyszerűbbé annak elkészítését, hogyan készíthetünk tökéletes sarkokat. Megtanulhatod, hogyan készítsd el az album belső gerincét, amelyre a belső oldalakat helyezheted el. Tippeket, ötleteket adok arra, hogyan tedd hosszú életűvé az albumodat.

12 . videó: az album keménytáblás borítójának díszítése kartonfedés esetén. Bemutatom, milyen díszítő elemekkel teheted gyönyörűvé az album borítóját, milyen feliratokat helyezhetsz el rajta, milyen egyéb záróelemekkel láthatod el az albumot. Hogyan készíthetsz magad díszítő elemeket: kivágatokat, virágokat, feliratokat.

Ha a videók témái felkeltették a figyelmedet iratkozz fel legújabb videósorozatomra, melynek ára kevesebb mint egy ehhez hasonló interaktív scrapbook album ára, ráadásul, elsajátítva az album készítésének a lépéseit, készíthetsz albumot a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek bármilyen ünnepi alkalomra. Igazi, személyre szabott egyedi, kézműves ajándékkal lepheted meg őket.

A feliratkozás menete:

A tanfolyamra való feliratkozáshoz vásárold meg az alábbi linkre kattintva a videósorozatot, majd fizesd ki. A vásárlás során a megjegyzés rovatba írd bele, hogy hetente ( 7 héten át) vagy egyszerre szeretnéd megkapni a videókat.

https://egyeditermekek.com/home/407-csaladi-emlekeink-interaktiv-scrapbook-album-videotutorialok.html

A videósorozat videóit a vásárlás és a fizetés után 24 órán belül küldöm el neked az általad választott formában.

A tanfolyamhoz egy bónusz videót is kapsz, melyben egy pop- up elem elkészítését mutatom be, melyet az albumod elkészítésében is felhasználhatsz.

Mindezek tudatában már biztosan kiváncsi vagy a videósorozatom árára. A 12+1 részletes videó  ára 17 790 Ft egyszeri díj, mely bizton állíthatom, hogy megtérül az egyedi, kézműves interaktív scrapbook albumod elkészítése után.

Kérlek, vedd figyelembe,  mivel digitális terméket kapsz, ezért a befizetett összeget nem áll módunkban visszautalni!

Köszönöm a megértésedet.

Remélem, hogy Téged is a csapatomban köszönthetlek.

Iratkozz fel és alkoss velem maradandó értékeket!

Ha szeretnél megismerkedni a termékeimmel, látogass el a webáruházamba IDE kattintva!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?