Az első foltvarrással készült munkám- ingyenes online foltvarró tanfolyam abszolút kezdőknek

Kedves Foltvarró/ leendő foltvarró!

 

Megláttad és megszeretted. Így volt ez velünk is. Így kezdődött a foltvarrás iránti szeretetünk. Megláttunk egy foltvarrással készült terméket és annyira elbűvölt bennünket, hogy azonnal szerettük volna kipróbálni, hogy hasonló szépségeket készíthessünk. Abban a pillanatban azonban számos kérdés vetődött fel bennünk, melyekre a választ időbe telt megtalálni. Ezért döntöttem úgy, hogy segítek Neked, hogy mielőbb részesévé válhass ennek a gyönyörű, kreatív világnak.

Bár sok nyelven találhatunk oktató videókat az interneten, melyek segítenek bennünket a felfedezés útján, magyar nyelven inkább csak megvásárolható videóanyagok lelhetők fel, igaz, ha ügyesek vagyunk, rálelhetünk egy- két ingyenes videóra is. Ez inspirált abban, hogy elkészítsem legújabb ingyenes, magyar nyelvű 5 részes videósorozatomat, melyből megtanulhatod a foltvarrás legelső lépéseit. Az általam készített videók, a kezedet fogva vezetnek be a foltvarrás gyönyörű, kalandos világába. 5 héten keresztül minden héten egy- egy ingyenes magyar nyelvű oktató videót juttatunk el az email- fiókodba egy egyszerű feliratkozás után. Az 5 videóhoz teljes mértékben ingyen juthatsz hozzá, az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy fel kell iratkoznod az ingyenes kezdő tanfolyamunkra neved és email- címed megadásával.

Engedd meg, hogy néhány szót írjak magamról. Bálint Judit vagyok. 2012 óta foglalkozom foltvarrással, Youtube csatornámon számos oktató videót készítettem és jelenleg is készítek magyar nyelven kezdő- és nem kezdő foltvarrók számára. 2013-tól megjelent az életemben a másik nagy szerelem is, a scrapbooking, melyben igazán egyedi alkotásokat készíthettem és készíthetek a mai napig. Mind a foltvarrást, mind a scrapbookingot imádom, ami szerintem, az általam készített videókban tükröződik is. Szeretném, ha a segítségemmel Te is felfedezhetnéd ezt a gyönyörű világot, és legalább olyan örömmel és imádattal alkotnál szebbnél- szebb dolgokat magadnak, a családodnak, barátaidnak, mint én.

Az általunk kínált oktató videók az alábbi témákat fogják át:

1. Ismerkedés a foltvarrás alapvető eszközeivel, tippek a legfontosabb eszközök használatához

2. Hogyan válasszunk anyagot a munkánkhoz?

3. Hogyan vágjunk 5 inches négyzeteket és 2,5 inches csíkokat?

4. Mi a 1/4″ varrásszélesség?

5. Ismerkedés az alapvető foltvarrás blokkokkal: a 4- foltos pathchwork blokk készítése

A videók eléréséhez szükséges linket a feliratkozás után 5 héten keresztül heti rendszerességgel fogod megkapni. A nap 24 órájában bármikor megtekintheted a videókat. Az első videót 2019. január 14-e után küldjük, majd minden héten egy újabb videót juttatunk el az email- fiókodba.

Ha szeretnél megismerkedni a termékeimmel, látogass el a webáruházamba IDE kattintva!