2017 esküvői trendjei

7 x 9 10 oldalas vintage esküvői album 10auj

DIY  esküvői meghívó

Készítsd el Te magad az esküvői meghívódat!

Manapság nagyon kedveltek az amerikai stílusú esküvői meghívók, asztal díszek, kiegészítők. A párok többsége már a tervezés kezdeti időszakában bekalkulálja ezeknek a meghívóknak és kiegészítőknek a készíttetését és szakemberekkel készíttetik el azokat. Vannak azonban, akik nem tehetik meg, hogy külön áldozzanak erre. Nekik sem kell lemondaniuk ezekről a gyönyörű meghívókról, az interneten számos oldal fellelhető, amelyek ingyenes készítést és letöltést engednek csak személyes használatra. Ezekből az oldalakból hoztam párat, de minden esetben a használat előtt olvassátok el, milyen módon használhatjátok ingyenesen az adott oldalt!

Wedding invitations diy 1

Forrás: http://www.weddingchicks.com/15_invitation-suites.html

Wedding invitations diy 2

Forrás: https://www.loveandlavender.com/downloads/

Wedding invitations diy 3

Forrás: http://www.cardsandpockets.com/freeweddinginvitationtemplates.aspx

wedding invitations diy 4

Forrás: http://printableinvitationkits.com/clean-delicate-vintage-floral-invitation-and-rsvp-templates/

wedding invitations diy 5

Forrás: http://printableinvitationkits.com/owls-2017-wedding-invitation-template/

wedding invitations diy 6

Forrás: http://www.elli.com/blog/freebie-friday-paris-in-bloom-save-the-date-cards/

Ha szeretnéd a nagy napod minden pillanatát megőrizni az utókornak, gyermekeidnek, akkor rendelj a webáruházunkban az ezekhez a meghívókhoz stílusban, színben harmonizáló hagyományos vagy interaktív scrapbook fotóalbumot és/ vagy esküvői vendégkönyvet!

Az alábbi videóban megtekintheted az egyik amerikai stílusú, egyedi, kézműves scrapbook esküvői fotóalbumunkat.

Látogass el webáruházunkba albumaink és egyéb esküvői termékeink megtekintéséhez és/ vagy megrendeléséhez ide kattintva!

 

Judit Balint’s Handicrafts esküvői trendjei 2017

Évről évre egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az esküvői ünnepek szervezésében és lebonyolításában az egyedi, kézműves termékek. Gondolok itt az egyedi, mind színvilágában, mind megjelenésében teljes mértékben személyre szabott esküvői meghívókra, menü- és ültetőkártyákra valamint egyéb kiegészítőkre vagy akár az ifjú párnak szánt ajándékunk átnyújtására szolgáló egyedi, kézműves ajándék táskákra, pénzátadókra.

2017-ben még inkább előtérbe kerülnek a különleges, többféle anyagot együttesen kombináló meghívók, gondoljunk csak a levelezőlap jellegú meghívókra vagy a nagyon kedvelt viaszpecsétes meghívókra. Továbbra is kedvelt az ifjú párok körében a rusztikus, régies hatású meghívó, csakúgy mint a meghívott vendégek körében is a régies hatású (vintage) ajándék- és pénzátadók. Ezek kialakítása már nemcsak pénzajándék átnyújtására szolgál, hanem egyéb kuponok, ajándékkártyák elrejtésére is kiválók. Ráadásul elfér bennük egy stílusban hozzá illeszkedő ajándékkártya is, melyre az ifjú párnak szánt idézetünket vagy jókívánságunkat írhatjuk fel.

Strasszos esküvői pénzátadó 1

Forrás: Judit Balint’s Handicrafts Egyedi Termékei

vintage esküvői pénzátadó 1 vintage esküvői pénzátadó 1b

Forrás: Judit Balint’s Handicrafts Egyedi Termékei

Napjainkban ismét előtérbe kerülnek a tárgyi ajándékok, már nemcsak pénzajándék jut az eszünkbe egy-egy esküvői meghívás alkalmával, hanem más igényes, különleges, egyéni ajándék. Legyen az egy teljes mértékben személyre szabott esküvői fotóalbum vagy vendégkönyv, melyben az ifjú pár élete legfontosabb napjának minden emlékezetes percét megörökítheti mind fotók mind jegyzetek, emléktárgyak formájában. Ráadásul albumunkat elhelyezhetjük egy nagyon szép, stílusban hozzá illő dobozban is, mely még egyedibbé, különlegesebbé teszi az ajándékunkat.

8,5 x 8,5 10 oldalas barna esküvői scrapbook album haarmadik oldalpár 1

Forrás: Judit Balint’s Handicrafts Egyedi Termékei

8,5 x 8,5 10 oldalas vintage esküvői album római képekkel első oldalpár 1

Forrás: Judit Balint’s Handicrafts Egyedi Termékei

 

8,5 x 10,5 10 oldalas bordó-fehár esküvői album harmadik oldalpár 1

Forrás: Judit Balint’s Handicrafts Egyedi Termékei

2017-ben is csak a képzeletünk szab határt a vágyainknak, hogy igazán emlékezetessé válhasson életünk egyik legfontosabb napja.

 

Judit Balint’s Handicrafts Esküvő 2016

Az esküvő életünk legnagyobb eseményei közé tartozik. Ezt bizonyítja az a többórányi kutatás, keresgélés, telefonálgatás, szervezés és fáradozás, amellyel erre a nagy eseményre készülünk. Tudjuk, hogy ezen a napon az óramű minden elemének pontosan, hiba nélkül kell működnie, úgy gondoljuk, hogy egyetlen pici hiba is rombadöntheti a nagy napunkat és vele a munkánkat. Ezért van az, hogy már hónapokkal korábban belevágunk a ” Nagy napunk” szervezésébe. Miután átgondoltuk a helyszínt, a meghívottak listáját, a menüt, megkezdjük a részletek kidolgozását, melynek legelső eleme az esküvőnkön uralkodó színek kiválasztása. Ma már nemcsak fekete- fehér létezik, Irisz ezer színe sem elég a különböző igényeknek. Nem vagyunk egyformák, törekszünk a személyiségünkhöz legmegfelelőbb színt megtalálni. Vannak, akik a divatkövetést használják ehhez mankónak, megnézik, melyek az adott év ill. évszak trend színei, de vannak, akik a saját ízlésük alapján kedvenc színük mellett döntenek. Nincs jó vagy rossz út, csak egyetlen cél, hogy ez a nap örökre a szívünkbe vésődjön, hogy büszkék legyünk magunkra és a kedvesünkre ország- világ előtt.

Hetekkel ezelőtt a Pantone Color Institute kihirdette a 2016 év tavaszára ajánlott színárnyalatokat, melyek között a mindennapitól leginkább elrugaszkodó párok is felfedezhetik és meglelhetik az álomesküvőjükhöz leginkább vágyott színeket. A legismertebb esküvőszervezéssel foglalkozó cégek, csakúgy mint a divatházak előszeretettel ajánlják a színek keverését, természetesen a harmónián belül maradva. Az egyes árnyalatok kiemelik a másik szépségét, eleganciáját, báját, minden esetben kiegészítik egymást. Látva a született kompozíciót, nem egy- egy elhatárolódó színt, hanem színek harmonikus együttesét látjuk, melyek összefonódva egy gyönyörű kompozíciót adnak.

A fabmood.com oldalon nagyon érdekes színösszeállításokat találtam, melyek segítségül szolgálhatnak a Te nagy napod szervezéséhez is.

A barackvirág szín nagyon sok hölgy kedvence, köszönhetően annak a melegségnek, finom eleganciának, bájnak, amelyet látványa hív életre bennünk. A kék különböző árnyalataival keverve mély benyomást hagynak rajtunk és tökéletesen kiegészítik egymást. Az erősebb, markánsabb kék szín keverése a lágy, romantikusabb barackkal igazi telitalálat lehet.

Nagyon trendi, a párok által igazán kedvelt a barna és annak halványabb árnyalatai keverése. Gondolok itt a barna mellett a jeges kávé, a cser vagy az arany színekre. Melegségük mellett, természetességük, a természethez való közelségük ragad meg bennünket. Natúr hatásuk a szeretetet, a bájt asszociálja számunkra, mely mozgatója tervezett ünnepünknek is.

A barna és a barackvirág mellett harmadikként a földes színek is jelentős szerepet kapnak az esküvői ünnepeken. A platina a szürkével, palaszürkével és az ezüsttel rusztikus hatást eredményez, mely sok pár kedvence.

Akárhogyan is nézzük, a szín kiválasztása az egyik legfontosabb eleme a ” nagy napunk” szervezési folyamatának. Olyan alaptéma vagy központi színt kell választanunk, amely kiegészítő színeivel, árnyalataival a legkisebb tárgytól a legnagyobbig, azaz a szalvétagyűrűtől az esküvői ruháig harmonizál egymással és biztosítja számunkra e nap legfontosabb célkitűzését a teljes boldogságot, elégedettséget.

Judit Balint’s Handicrafts Esküvő 2015

2015 esküvői trendjei az újdonságok jegyében jelennek meg. Sokan keresik a nem megszokott formákat, színeket, anyagokat. A párok azt szeretnék, hogy az esküvőjük egyedi legyen, olyan esemény, amely minden meghívott vendég emlékezetében megmarad. Ugyanez mondható el a meghívott vendégekről is. Ajándékként egyedi dolgokat vadásznak, amely elvarázsolja az ifjú párt.

Ennek köszönhetően kerültek előtérbe a kézzel készült termékek, melyek elsődleges előnye az egyediségük. Nem hanyagolható el azonban az sem, hogy saját igényeink, álmaink szerint készíttethetjük el azokat. Nem szükséges más hozzá, csak néhány ötlet és egy igazi alkotó.

barna táska esküvői album 16 barna táska esküvői album 18

A Judit Balint’s Handicrafts kellékei között biztosan megtalálod a megálmodott ajándékodat. Legyen az egy nagyon szép, ötletgazdag interaktív esküvői fotóalbum, vagy egy különlegesen varrott vendégkönyv, esetleg egy nagyon szép képeslap vagy ajándék- és pénzátadó,

klasszikus fekete-fehér esküvői képeslap 3 esküvői fekete- fehér pénzátadó 4 barna esküvői CD-tartó 4 natúr esküvői lap 1

Minden termékünk 100 %-ig kézzel készült, egyedi termék, kiváló minőségű anyagokból. Saját igényeid szerint készítjük el  az interaktív fotóalbumokat, akár laponként is összeválogathatod őket. Vendégkönyveink egy része különleges varrási technikával. kopt- fűzéssel készül, mely egyedisége mellett nagyon trendi.

esküvői kopt füzet 7 esküvői vendégkönyv kopt 2

Képeslapjaink és ajándék- és/ vagy pénzátadóink nem a hagyományos borítékok, hanem különleges megoldással készült csodák, melyek igazi élményt nyújtanak az ifjú párnak, és emlékezetessé teszik számukra az ajándékozás pillanatát.

vanília málnával képeslap 1 vintage esküvői pénzátadó név nélkül 2

Termékeink között megtalálhatod a klasszikusan elegáns fekete- fehér színösszeállítású alkotásokat, de helyett kapnak egyéb színek is, igazán kedveltek a barna- beige vagy a natúr- beige színekkel készült termékeink, de a vintage hangulat és stílus sem maradhat ki.

barna esküvői CD-tartó 4 8 x 8 10 oldalas barna esküvői album 9 Kraft esküvői 10 oldalas 6,5 x 8 fotóalbum 1 vintage esküvői album 13

Ha szeretnél szétnézni termékeink között, kattints az alábbi linkre és győződj meg magad is  a Judit Balint’s Handicrafts termékek egyediségéről, eleganciájáról és szépségéről!

Judit Balint’s Handicrafts Esküvő 2015

Ha szeretnéd valamelyik terméket megvásárolni, kérlek, látogasd meg a webáruházunkat.

Vélemény, hozzászólás?